Nieuws detail

Nieuwjaarshappening in Hotel Terhills

Op 20 januari 2016 vond in Hotel Terhills de traditionele Nieuwjaarshappening plaats.  Sterrenchef Danny Vanderhoven serveerde in dit unieke kader bijzonder gesmaakte gerechten aan de 75 aanwezige ondernemers.  Terhills Hotel is een recent geopend luxueus 4-sterrenhotel in een historische setting en oogt bijzonder statig, modern en omgeven door een prachtige Franse tuin.

Kersvers voorzitter John Spronck bracht een kritische kijk op de Maasmechelse economische situatie en richtte zich hierbij nadrukkelijk op de lokale beleidsverantwoordelijken.

Minister Jo Vandeurzen gaf als gastspreker een uitvoerige toespraak en belichte hierbij de socio-economische situatie in Limburg. Mede dankzij de uitvoering van diverse maatregelen zoals het SALK-actieplan, de ontwrichte zones e.a. trekt de economie in onze provincie volgens de minister geleidelijk aan weer aan.   Burgemeester Raf Terwingen zoomde verder in op de Maasmechelse socio-economische problematiek.

Tot slot werd hulde gebracht aan ere-voorzitter Jackie Jackmaert.  Na meer dan 23 jaar het voortouw te hebben genomen zet Jackie een stap terug.  Jackie bedankte iedereen voor de jarenlange samenwerking en nam het welverdiende vat bier met plezier in ontvangst! Het is hem dan ook van harte gegundl!